Baltrade
Om oss

Baltrade grundades 1990 och har sedan starten specialiserat sig på grossisthandel av alla typer av batterier och elektriska/elektroniska produkter. Baltrade kontor och lager ligger i norra Polen, Gdansk.
Vi har 33 års erfarenhet av batteri försäljning. Baltrade är en ledande distributör av batterier i Polen. Vi erbjuder ett brett sortiment av batterier, laddningsbara batterier, laddare, ljuskällor, blixtljus och elektronik. Baltrade har vuxit till att bli igenkännlig och uppskattat företag inom batteri branschen på den polska marknaden.

År 2020 tilldelades vi Diamonds of Forbes. Forbes Diamonds är en lista över de mest dynamiskt utvecklande företagen i Polen. Listan innehåller företag som har ökat sitt värde snabbast under de senaste tre åren. Dessutom blev företag med låg risk för samarbete enligt Bisnode-betyg Forbes Diamonds.
Vårt erbjudande

Vi erbjuder flera hundra produkter, inklusive: uppladdningsbara batterier, zinkbatterier (hörapparater), litiumbatterier, alkaliska batterier, zink-kolbatterier, silverbatterier för klockor. Vårt erbjudande omfattar inte bara hela sortimentet av specialiserade batterier, utan även alla typer av batterier som används i vanliga hushållsapparater. Våra produkter kommer från ledande batteriproducenter som: Rayovac, Eneloop, Panasonic, Duracell, Energizer, Varta, GP, Renata, Maxell, Murata, XTAR, Saft, Vinnic.
Baltrade
Baltrade
Vårt varumärke EverActive

Med erfarenheterna har Baltrade lanserat produkter under sitt eget varumärke, everActive. Det inkluderar högkvalitativa produkter, såsom alkaliska och specialiserade batterier, ny generation av Ni-MH-batterier, kamerabatterier, hörapparatsbatterier, professionella laddare, LED-ficklampor, smarttelefontillbehör och powerbanks.

EverActive produktkatalog: www.everactive.pl/katalog-produktow/
Vår kvalitetspolicy relaterad till implementering av nya produkter resulterar i ökat kundförtroende och återspeglas i resultaten av laboratorietester:
- EverActive Pro Alkaline alkaliska batteritestning i ett ackrediterat CLAiO-laboratorium,
- Ni-MH everActive Silver Line uppladdningsbara batterier i CLAiO-ackrediterat laboratorium
- Ni-MH everActive Professional Line-batterier i det ackrediterade INTERTEK-laboratoriet.
Mer: www.everactive.pl/labtests

Våra batterier och ackumulatorer är pålitliga produkter som i allt högre grad används av användare från den offentliga sektorn (inklusive uniformerade tjänster, vetenskapliga och forskningsinstitutioner) och proffs från andra branscher - TV- och radiostationer, ljudsystemspecialister och andra.

Internet försäljning

Vår webbutik www.hurt.com.pl ("Hurt" betyder "grossist" på polska) tilldelades den första platsen i Polen för 2012, 2013 och 2014 - som den bästa e-butiken med hemelektronik. Dessa utmärkelser baserades på eftersäljnings åsikter samlade från kunder av Ceneo.pl (den mest populära hemsidan som jämför priser i Polen). Vår e-butik erbjuder: batterier, laddare, minneskort, ljuskällor, ficklampor, elektronik, tillbehör till mobiltelefoner och datorer, nätverksutrustning och många andra användbara produkter. Vi serverar hundratals kunder varje dag.
Baltrade
Baltrade
Samarbete

Vi söker utländska handelspartner. Vill du samarbeta med oss – kontakta oss för bästa pris eller presentera ditt erbjudande. Ange vilka produkter och vilken kvantitet är du intresserad av. Skicka din förfrågan till: contact@baltrade.eu

Vi är också intresserade av att utöka vårt erbjudande med nya produkter, som vi skulle erbjuda i våra försäljningskanaler både i Polen och i Europeiska unionen. Vi är intresserade av erbjudanden från både tillverkare och distributörer. Vänligen skicka dina erbjudanden till: contact@baltrade.eu
Leverans

Våra produkter levereras av GLS i paket och av Raben på pallar. Vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser för sjöfarten Europa wide. GLS och Raben är kända för sin höga kvalitet och exakta leverans. Produkter är förpackade och säkrade för transport av vår personal. Medan din beställning kommer att skickas kommer du att få ett e-postmeddelande med all spårningsinformation.
Baltrade