Baltrade
Om oss

Baltrade grundades 1990 och har sedan starten specialiserat sig på grossisthandel av alla typer av batterier och elektriska/elektroniska produkter. Baltrade kontor och lager ligger i norra Polen, Gdansk.
Vi har 29 års erfarenhet av batteri försäljning. Baltrade är en ledande distributör av batterier i Polen. Vi erbjuder ett brett sortiment av batterier, laddningsbara batterier, laddare, ljuskällor, blixtljus och elektronik. Baltrade har vuxit till att bli igenkännlig och uppskattat företag inom batteri branschen på den polska marknaden. Vårt företag har tilldelats av Forbes i 2014 och 2015.
Vårt erbjudande

Vi erbjuder flera hundra produkter, inklusive: uppladdningsbara batterier, zinkbatterier (hörapparater), litiumbatterier, alkaliska batterier, zink-kolbatterier, silverbatterier för klockor. Vårt erbjudande omfattar inte bara hela sortimentet av specialiserade batterier, utan även alla typer av batterier som används i vanliga hushållsapparater. Våra produkter kommer från ledande batteriproducenter som: Rayovac, Panasonic, Duracell, Energizer, VARTA, GP, Sony, Renata, Siemens, Maxell, Fujitsu, Xtar.
Baltrade
Baltrade
Vårt varumärke EverActive

Vi har också vårt eget sortiment av everActive produkter. EverActive är ett nytt, registrerat varumärke av högkvalitativa produkter, inklusive: klar att använda hög kapacitet uppladdningsbara batterier, professionella laddare, Ultrasonic batterrier för hörapparater, litiumjonbatterier (CamPro för digitalkameror, SLR-kameror, Action-kameror), litium knappcell. Dessa produkter blir mycket populära på grund av pålitlig kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Produkterna har testats grundligt och uppfyller EU-normerna. Travar låga priser erbjuder de högsta kvalitet och pålitlighet.
Internet försäljning

Vår webbutik www.hurt.com.pl ("Hurt" betyder "grossist" på polska) tilldelades den första platsen i Polen för 2012, 2013 och 2014 - som den bästa e-butiken med hemelektronik. Dessa utmärkelser baserades på eftersäljnings åsikter samlade från kunder av Ceneo.pl (den mest populära hemsidan som jämför priser i Polen). Vår e-butik erbjuder: batterier, laddare, minneskort, ljuskällor, ficklampor, elektronik, tillbehör till mobiltelefoner och datorer, nätverksutrustning och många andra användbara produkter. Vi serverar hundratals kunder varje dag.
Baltrade
Baltrade
Samarbete

Vi söker utländska handelspartner. Vill du samarbeta med oss – kontakta oss för bästa pris eller presentera ditt erbjudande. Ange vilka produkter och vilken kvantitet är du intresserad av. Skicka din förfrågan till: contact@baltrade.eu

Vi är också intresserade av att utöka vårt erbjudande med nya produkter, som vi skulle erbjuda i våra försäljningskanaler både i Polen och i Europeiska unionen. Vi är intresserade av erbjudanden från både tillverkare och distributörer. Vänligen skicka dina erbjudanden till: contact@baltrade.eu
Leverans

Våra produkter levereras av GLS i paket och av Raben på pallar. Vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser för sjöfarten Europa wide. GLS och Raben är kända för sin höga kvalitet och exakta leverans. Produkter är förpackade och säkrade för transport av vår personal. Medan din beställning kommer att skickas kommer du att få ett e-postmeddelande med all spårningsinformation.
Baltrade